Om oss

Stenbäckens ligger i Kolmården, norr om Norrköping med skogen bakom ryggen och en härlig utsikt över Bråviken.

Bakom Stenbäckens produkter hittar ni oss, Mats och Linda.

Jag , Linda står för produktionen av såpa och doftljus. Jag är även utbildad reflexolog och zonterapeut och får ofta i mitt arbete se hur kemikalier, tillsatser och miljögifter påverkar oss. Vår önskan är att Du hos Stenbäckens ska hitta ett naturligt och giftfritt alternativ med omtanke om både Dej och miljön.

Mats arbetar som restaurangkonditor med produkter som tillverkas från grunden. Mats producerar Stenbäckens Sylt. Sylten är tillverkad med så få ingredienser som möjligt med väl utvalda råvaror och innehåller inga syntetiska konserveringsmedel eller andra konstgjorda tillsatser. Ren sylt med mycket smak.

Allt tillverkas noga för hand och i liten skala.

Om Du är intresserad av  vår sylt är Du välkommen att maila oss på stenbckens@gmail.com


Har du ett företag och är intresserad av att bli återförsäljare? Kontakta oss gärna på stenbckens@gmail.comVillkor & Info

Hos Stenbäckens är alla beställningar välkomna, stora som små! Är du under 18 år behöver du dock målsmans tillåtelse när du handlar.


Stenbäckens följer konsumetköplagen och distanshandelslagen.

Frakt

Fraktkostnaden är för närvarande 69 kr inom Sverige.

Paketen skickas med DHL eller Postnord till ett ombud i din närhet. Du får en avisering till den mailadress / mobilnummer som du lämnat vid beställningen.

Bekräftelse

Du får en beställningsbekräftelse till den mailadress du angivit vid beställningen. Kontrollera därför att du angivit rätt adress. Om du inte får någon bekräftelse kan adressen vara felaktig, kontakta oss i så fall så hjälper vi dej. 

Paket som ej hämtats ut

För outlösta paket debiterar vi  200 kr för att täcka frakt- och expeditionsavgifter. Outlösta paket omfattas ej av ångerrättlagen enligt distans- och hemförsäljningslagen.

Ångerrätt & öppet köp

När du handlar hos Stenbäckens omfattas du av konsumentköplagen, distanshandelslagen och konsumenttjänstlagen, vilket bl a innebär att du har rätt att ångra ditt kök inom 14 dagar från det du mottagit din vara.

Kontakta oss alltid via mail (stenbckens@gmail.com) innan du returnerar en vara. Varor ska returneras oskadade och oanvända. Värdet på varan (ej frakten)betalas tillbaka så fort vi mottagit returen. Du som kund står själv för returfrakten.

Paket skickade mot postförskott utlöses ej.

Observera att vid återsändning till oss så är du betalningsansvarig om en vara skadas eller kommer bort. Spara därför alltid ditt inlämningskvitto.

Reklamation

Vi kontrollerar noga varorna innan dom packas. Skulle varan ändå vara skadad eller skulle du få fel vara så kontakta oss via mail (stenbckens@gmail.com) så rättar vi naturligtvis till det.

Uppge ditt ordernummeranledning till reklamation samt bifoga bild på varan / skadat emballage.

Observera att du inte ska slänga skadad vara eller skadat emballage vid en reklamation. Detta på grund av att fraktbolagen ofta kräver bilder på både skadat gods och emballage vid transportskador.

Besiktiga ditt paket när du hämtar ut det. Skulle emballaget vara skadat, meddela det hos ditt ombud som ska göra en notering av det på kopian till din fraktsedel. Kontakta oss sedan via mail (stenbckens@gmail.com).

Felaktigheter och skador på varor ska anmälas via mail till Stenbäckens inom 5 dagar.